Композитор на шест години…
Композиторот Густав Малер (1860-1911) имал само шест години кога го напишал своето прво музичко дело – „Посмртниот марш“. Слуштете како звучи неговата композиција… Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.