Уште колку животи и останаа на оваа мачка? РИС, убавец од македонските шуми
Тешко е да се каже кој ја носи титулата за најзгодната мачка на светот. Дали е тоа Гарфилд, мачорот Том, Мачорот во чизми, Силвестер или пак, Хелоу Кити? Сепак, со сигурност знаеме која мачка е најголема во Македонија. Тоа е рисот, Балканскиот рис! Подвид на евроазискиот. Висок е околу... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.