Неколку правила за подобро писмено изразување
Многумина велат дека за пишување треба да се има талент. И веројатно (делумно) се во право. Но, дури и да сте талентирани тоа не значи дека не треба да вежбате за да станете добар раскажувач. Со други зборови, немањето талент за пишување не значи дека со веќбање и со... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.