Ова е единственото бесмртно животно на нашата планета (ВИДЕО)
Вистински феномен на природата! Медуза која што не старее и не умира! Веќе стана предметна истражување на научниците кои сметаат дека таа го крие еликсирот на вечната младост. Ова животно не може да умре од старост, бидејќи воопшто не старее, а токму тоа е тајната која најмногу ги интересира... Read more
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.