СМРТ за неколку минути!

Австралиската змија „тигар“ има токлу силен отров што може да убие 100 овци со количеството кое се содржи во едно каснување. Од нејзе човекот умира за само неколку минути.

Напишете коментар

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.