Земјата што има двапати ПОВЕЌЕ ПИРАМИДИ од Египет
Во северниот дел на африканската пустина, каде што единствен посетител е само свирежот на ветрот, лежат десетици заборавени гробници кои ја чуваат историјата на регионот. Судан, земјата што е избришана речиси од секоја туристичка понуда. Има двојно повеќе пирамиди отколку што ќе најдете во Египет, а древниот град Солеб,... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.