Го укралe МОЗОКОТ на АЈНШТАЈН
Додека се пренесувале вестите за смртта на големиот научник, Алберт Ајнштајн, се случило нешто вознемирувачко во болницата. Мозокот на еден од најголемите светски интелекти, бил украден, а тоа е само почеток на приказната. Најголемиот научник на светот, во својата генерација, на 17 април во 1955 година бил примен во... Повеќе
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.